Contactformulier

Als u wil inloggen met DigiD, doe dat dan voordat u begint met het invullen van het formulier. U kunt het formulier ook invullen zonder DigiD.

Let op: melding over de openbare ruimte (bijv. melding processierups, kapotte lantaarnpaal, losliggende stoeptegel)  dient u in met het formulier ‘melding openbare ruimte’.

Dit formulier komt direct terecht bij de medewerker, die deskundig is op het specifieke onderwerp van uw vraag. Daarom gebruiken we dit formulier in plaats van een emailadres. Via het contactformulier wordt u snel en goed geholpen. Wij adviseren u voor vragen rondom uw persoonlijke situatie gebruik te maken van DigiD, zodat wij waar nodig inhoudelijk kunnen ingaan op uw situatie. Hiervoor logt u rechts op het scherm in op DigiD. Let op. Voor Melding Openbare Ruimte gaat u naar enschede.nl/afval-milieu-duurzaamheid/milieu/meldingen-over-de-openbare-ruimte.

Het veld gemarkeerd met een * is verplicht, Wilt u tenminste uw telefoonnummer of uw e-mailadres invullen, zodat wij als het nodig is contact met u kunnen opnemen. Alleen als u uw e-mailadres invult krijgt u een bevestiging per mail.
Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'
Alleen getallen en '+' zijn toegestaan, bijvoorbeeld +31123445678 of 0123456789
7 + 3 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.